Harmonogram dostaw owoców i warzyw w semestrze II roku szkolnego 2016/2017

Harmonogram dostaw owoców i warzyw w semestrze II roku szkolnego 2016/2017

Okres udostępniania od 27.02.2017 do 16.06.2017r.

20 porcji

Dziesięć wybranych tygodni:

`1. tydzień: 08.03-09.03.2017

Data dostawy

Ilość porcji

owoc

warzywo

08.03.2017

I porcja

jabłko

marchew

09.03.2017

II porcja

gruszka

marchew

2. tydzień: 15.03-16.03.2017

Data dostawy

Ilość porcji

owoc

warzywo

15.03.2017

I porcja

gruszka

marchew

16.03.2017

II porcja

gruszka

marchew

3. tydzień: 29.03-30.03.2017

Data dostawy

Ilość porcji

owoc

warzywo

29.03.2017

I porcja

gruszka

marchew

30.03.2017

II porcja

gruszka

marchew

4. tydzień: 05.04-06.04.2017

Data dostawy

Ilość porcji

owoc

warzywo

05.04.2017

I porcja

gruszka

rzodkiewka

06.04.2017

II porcja

gruszka

rzodkiewka

5. tydzień: 26.04-27.04.2017

Data dostawy

Ilość porcji

owoc

warzywo

26.04.2017

I porcja

jabłko

rzodkiewka

27.04.2017

II porcja

jabłko

rzodkiewka

6. tydzień: 10.05-11.05.2017

Data dostawy

Ilość porcji

owoc

warzywo

10.05.2017

I porcja

jabłko

rzodkiewka

11.05.2017

II porcja

jabłko

rzodkiewka

7. tydzień: 17.05-18.05.2017

Data dostawy

Ilość porcji

owoc

warzywo

17.05.2017

I porcja

jabłko

pomidor

18.05.2017

II porcja

jabłko

pomidor

8. tydzień: 24.05-25.05.2017

Data dostawy

Ilość porcji

owoc

warzywo

24.05.2017

I porcja

jabłko

pomidor

25.05.2017

II porcja

jabłko

pomidor

9. tydzień: 07.06-08.06.2017

Data dostawy

Ilość porcji

owoc

warzywo

07.06.2017

I porcja

Sok owocowy

pomidor

08.06.2017

II porcja

jabłko

Sok warzywny

10. tydzień: 13.06-14.06.2017

Data dostawy

Ilość porcji

owoc

warzywo

13.06.2017

I porcja

truskawka

Sok warzywny

14.06.2017

II porcja

Sok owocowy

pomidor