Harmonogram dostaw owoców i warzyw w semestrze II roku szkolnego 2016/2017
Okres udostępniania od 27.02.2017 do 16.06.2017r.
20 porcji
Dziesięć wybranych tygodni:
`1. tydzień: 08.03-09.03.2017
Data dostawy |
Ilość porcji |
owoc |
warzywo |
08.03.2017 |
I porcja |
jabłko |
marchew |
09.03.2017 |
II porcja |
gruszka |
marchew |
2. tydzień: 15.03-16.03.2017
Data dostawy |
Ilość porcji |
owoc |
warzywo |
15.03.2017 |
I porcja |
gruszka |
marchew |
16.03.2017 |
II porcja |
gruszka |
marchew |
3. tydzień: 29.03-30.03.2017
Data dostawy |
Ilość porcji |
owoc |
warzywo |
29.03.2017 |
I porcja |
gruszka |
marchew |
30.03.2017 |
II porcja |
gruszka |
marchew |
4. tydzień: 05.04-06.04.2017
Data dostawy |
Ilość porcji |
owoc |
warzywo |
05.04.2017 |
I porcja |
gruszka |
rzodkiewka |
06.04.2017 |
II porcja |
gruszka |
rzodkiewka |
5. tydzień: 26.04-27.04.2017
Data dostawy |
Ilość porcji |
owoc |
warzywo |
26.04.2017 |
I porcja |
jabłko |
rzodkiewka |
27.04.2017 |
II porcja |
jabłko |
rzodkiewka |
6. tydzień: 10.05-11.05.2017
Data dostawy |
Ilość porcji |
owoc |
warzywo |
10.05.2017 |
I porcja |
jabłko |
rzodkiewka |
11.05.2017 |
II porcja |
jabłko |
rzodkiewka |
7. tydzień: 17.05-18.05.2017
Data dostawy |
Ilość porcji |
owoc |
warzywo |
17.05.2017 |
I porcja |
jabłko |
pomidor |
18.05.2017 |
II porcja |
jabłko |
pomidor |
8. tydzień: 24.05-25.05.2017
Data dostawy |
Ilość porcji |
owoc |
warzywo |
24.05.2017 |
I porcja |
jabłko |
pomidor |
25.05.2017 |
II porcja |
jabłko |
pomidor |
9. tydzień: 07.06-08.06.2017
Data dostawy |
Ilość porcji |
owoc |
warzywo |
07.06.2017 |
I porcja |
Sok owocowy |
pomidor |
08.06.2017 |
II porcja |
jabłko |
Sok warzywny |
10. tydzień: 13.06-14.06.2017
Data dostawy |
Ilość porcji |
owoc |
warzywo |
13.06.2017 |
I porcja |
truskawka |
Sok warzywny |
14.06.2017 |
II porcja |
Sok owocowy |
pomidor |